5 věcí, které pánům projdou, ale ženám je neodpouštíme

bigstockphoto.com
|
01. 07. 2020
|
Ženy jsou (ve většině) případů čistotnější a víc o sebe pečují. Je to ale vrozené, nebo naučené, protože jinak by se jednoduše ocitaly pod palbou odsuzujících pohledů? Myslíme si, že to druhé. Tady je pět důkazů místo slibů.

Nehodláme tady obhajovat nelibý zápach kdejakého podpaží nebo neupravený vzhled, ale přesto si nemůžeme pár bodů odpustit. Tak to hlavně berme všichni s nadsázkou.

Chlap musí smrdět potem. Fakt musí?

Tak určitě. Všechny ženy chtějí doma upoceného a smrdutého chlápka, který jaktěživ neslyšel o deodorantu a antiperspirantu, nebo o nich v horším případě slyšel, a přesto je není ochotný a svolný používat. Takže u pánů je to společensky relativně v pohodě, zato když se spotí žena, je to naprosté faux pas, protože ženy se přece normálně nepotí! Stejně jako nechodí na velkou, nemají větry a nemůžou jim nikdy páchnout nohy...

Ochlupení. To ochlupení!

Mnoho dam opáčí, že když se nechtějí holit, prostě to dělat nebudou. Společnost ale na ně chtě nechtě bude nahlížet jinak než na dokonale oholenou dámu – myslíme tedy v tomhle případě nohy a podpaží. Odpažit totiž v narvané tramvaji a odhalit tím chlupy délky bujně dorůstajícího mikáda, to může jenom chlap. Jenom chlap! Protože u něj se to prý dá pochopit. Tak my to teda nechápeme…

bigstock-close-up-on-male-brown-wide-sq-285900007.jpg

Udržovat obočí je u žen velmi důležité.
bigstockphoto.com
Žena s neupraveným obočím? Tak na tu se musí lidi dívat neustále. Jenže ne obdivně.

A ještě jednou chlupy. Vousy

Napadlo tě u předchozího bodu, že chlapi zase mají práci s vousy? Jenže kolik z nich si tu práci opravdu dává? Buď to vezmou jedním šmahem dohladka (což je ještě docela v pohodě) nebo to odrbou, takže vypadají jako vypelichané tenisáky. Nebo se to kašlou úplně a radši se nechají zarůst po vzoru Rumcajse. Za nás naprosto asexuální.

No a co takový ženský knír? Ba ne, to už je fakt velká nadsázka.

Kauza obočí nás dohání k zoufalým činům

Upravovat obočí je prý u žen povinnost! My zase tvrdíme, že když se o něj některá žena starat nechce, tak jednoduše nebude, ale zase se na ni budou lidi dívat tak nějak všelijak. Ten hon za dokonalým obočím spoustu žen svádí na scestí a důsledkem jsou „koleje“ nebo „orlové v letu“.

Hadry, na ty nesmíme zapomenout

Šaty stopro dělají člověka, ale když se nehezky oblékne muž, není to pro okolí taková senzace, jako když se nehezky oblékne žena. Případně když žena neodpovídá standardům „v létě sukně nebo šaty (ideálně krátké, aby nás mohl někdo očumovat) a sandály nebo pantofle“. Co takhle nechat nás žít v tom, co nám vyhovuje?

Co na vzhledu mužů nejvíc vadí tobě a co hodnotíš u žen? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články