5 nejhloupějších konspirací, které nás nepřestanou fascinovat

Bigstock
|
29. 07. 2016
|
Jsou vzrušující, tajemné a také často šíleně přitažené za vlasy. Přesto je milujeme. Vybrali jsme pro tebe pět pořádně za vlasy přitažených konspiračních lahůdek!

Země je placatá

Od 50. let minulého století se s fenoménem UFO roztrhl pytel. Jen v USA je prý viděl každý druhý. Někteří i několikrát po sobě. Šediví mužíčci (nepleť si je se zakrslými muži v šedivých sáčkách s nechutně ulízanými vlasy, kteří se ti v baru snaží neodbytně koupit drink) jsou prostě hitem číslo 1. Říkáme si, že kdyby nás navštívila mimozemská civilizace, opravdu by bylo její největší zábavou hrát schovávačku s Američany?

Čti také Jak mluvit s maminkami: Co dělat, když miminko není hezké

Žijeme v Matrixu

Nic neexistuje. Vše je jen iluze. A i ty Katko, Moniko či Lenko, co čteš tenhle článek, tak si jen otrok, který si myslí, že jsi svobodný člověk. Realita jak jí znáš, není. Jakou si vezmeš pilulku? Modrou či červenou?

Usáma Bin Ládin nikdy nežil

No a Američani se celý ty roky tam na Blízkém východě honili za imaginárním duchem. Taky velmi populární konspirace, která často navazuje na to, že 9/11 je také jeden velký podfuk, kdy si Amerika shodila dvě věže sama. Podle posledních průzkumů tomu však věří i hodně samotných Američanů. Žijeme v šíleném světě!

Adolf Hitler a nacistická magie

Měl prý mimo jiné na Antarktidě základnu, kde vyráběl létající talíře. Vlastnil Longinovo kopí (ano, toho římského voják, který probodl Ježíše na kříži) a Archu Úmluvy. Radil se s okultními astrology a učil se od černých mágů z Tibetu. Tak ještě tu o té Šípkové Růžence, prosím…

Jaká konspirační teorie v našem seznamu chybí? Nebo jsme uvedli něco, čemu věříš? Dej nám vědět na našem Facebooku a Instagramu!

Související články