Nejlepší reality show Netflixu: Už je znáš všechny?

bigstockphoto.com
|
15. 10. 2020
|
Nudné dny v karanténě tě už nemusí trápit. Stačí zabrouzdat na Netflixu. Ten už dávno není jen o filmech a seriálech, ale přináší řadu zajímavých dokumentů nebo reality show, na které se v tomhle článku zaměříme. Co si nesmíš nechat ujít?

Řekni ano (Say I Do)

Americká reality show, kde se v každé epizodě jeden zamilovaný pár dělí o svůj nelehký životní příběh. Tak si to aspoň myslí partnerka… Dokud ji partner nepřekvapí nečekanou žádostí o ruku. Samozřejmě následuje pohádková svatba. O její přípravu, která trvá jen týden, se postará trio profíků. Módní návrhář Thai Nguyen, designér interiérů Jeremiah Brent a italský šéfkuchař Gabriele Bertaccini. Tihle kluci jsou zkrátka k sežrání. A u příběhů párů nezůstane jedno oko suché. Doporučujeme všemi deseti.

Manželství po indicku (Indian Matchmaking)

Aparna, úspěšná právnička po třicítce, by ráda konečně poznala toho pravého. Vhodného partnera ale ne a ne najít. Pradhyuman má zase všechny kamarády v chomoutu a jeho rodiče se už nemůžou dočkat, až do toho praští i on… Ruku na srdce holky, která z nás už taky nemá hledání pana Božského plné zuby?

Účastníci téhle reality show to však posunuli na jiný level a na pomoc si povolali dohazovačku. Hrdiny show, odehrávající se v USA a Indii, spojuje indická kultura, kde jsou domluvené sňatky běžné. Jak se s hledáním partnera vypořádají lidi z různého prostředí a rozdílných povah? Zajímavý pořad, díky kterému si uděláš lepší obrázek o domluvených svatbách.

bigstock-bangkok-thailand-july-375350275.jpg

Podívej se na to, co v televizi nejspíš neuvidíš.
bigstockphoto.com
Pokud máš ráda reality show, Netflix ti má co nabídnout.

Make-up star: Další hvězda make-upu (Glow Up: The Next Makeup Star)

Master Chef s příchutí make-upu. V této britské reality show se však soutěží o to, kdo se stane nejlepším vizážistou a získá smlouvu na spolupráci s prestižní agenturou. Deset mladých talentů každé kolo podstoupí jinou vizážistickou výzvu a pak porota jednoho účastníka vyřadí. Pokud máš ráda módu a líčení, rozhodně si přijdeš na své. V Británii se show stala tak oblíbenou, že už je k venku i druhá řada.

Láska je slepá (Love is Blind)

Seznamovací pořad na míru pro dobu pandemie. Třicet single mužů a žen se po dobu deseti dní seznamuje formou speed datingu. Má to ale háček, během seznamování sedí každý v jiné místnosti, takže se můžou slyšet, ale ne vidět. To je umožněné až když se muž rozhodne požádat svoji vyvolenou o ruku, což může udělat kdykoliv během těchto deseti dnů. Je možné zamilovat se pouze na základě něčí duše, a ne vzhledu? Dá se takový vztah udržet? A obstojí v reálném světě?

Související články