Ztratil o tebe zájem? Nevzdávej to a ještě zabojuj

Bigstockphoto
|
30. 07. 2023
|
Co dělat, když vztah už není, co býval? A teď nezáleží na tom, jestli jste spolu pár týdnů, nebo let. Těchto šest triků se hodí pro každou příležitost!

Ze začátku se nemohl dočkat, až se zase uvidíte, bombardoval tě zprávami a chtěl mít přehled o každém tvém kroku. Nedá se nic dělat, muži jsou holt lovci. Jak tě ale začal mít jistou, ztratil potřebu o tebe bojovat. Objevily se další výzvy. Kariéra, přátelé, sport, koníčky, děti, v nejhorších případech i nové ženy. Co teď? Jak vrátit do vztahu vášeň a vyvolat v partnerovi touhu zase o tebe usilovat? Máme na to recept!

Dopřej mu prostor

Co dělat, když máš pocit, že se ti partner vzdaluje? Nic! Dopřej mu osobní prostor, a to tolik, kolik si bude přát. Namísto vyčítání, vyzvídání nebo snažení se, udělej pravý opak. Nech partnera dýchat a najdi si čas na sebe. Domluv si sraz s kamarádkou, se kterou jste se už dlouho neviděly, začni víc sportovat nebo se přihlas na jazykový kurz.

Pokud se budeš přehnaně snažit vztah zachránit nebo partnera vyslýchat stylem „co se s tebou děje a proč už mi tolik nepíšeš?“, může ho to dost otrávit. Nech to tedy na něm! Muži mají rádi výzvy, tak mu ji dopřej. Pokud budeš mít na svého miláčka míň času, začne se o tebe zajímat sám. Nemusíš mu ani říkat, kam jdeš. Staň se záhadnou a uvidíš, že se partnerův zájem o tebe zase oživí. A pokud ne, možná jen ztrácíš čas a je potřeba jít o dům dál.

Zaměř se na sebe

Ber nové okolnosti jako příležitost zaměřit se konečně na sebe. Vzdělávej se, zajdi si na kosmetiku, vyzkoušej nový sport nebo zhlédni divadelní představení. Pomůže ti to nejen zvýšit své sebevědomí, ale taky stoupneš v očích partnera, pro kterého budeš silná, nezávislá žena. V ideálním případě začne přemýšlet, kam zase jdeš a s kým. A to je jedině dobře!

Zajeď si na výlet. Bez něj!

Vyzkoušet můžeš i radikálnější metodu. Vyjeď vstříc zážitkům bez něj! Odjeď na týden na dovolenou s kamarádkami, zajeď si sama do lázní nebo na víkend k rodičům. Provětráš si hlavu a s partnerem si od sebe odpočinete. Po návratu si hned budete vzácnější. A kdoví, třeba bude chtít jet příště s tebou.

bigstock-group-of-female-friends-laughi-395425571.jpg

Divoká party? Proč ne! Aspoň bude tvůj drahý přemýšlet, kde jsi a s kým.
Bigstockphoto
Nesnaž se být pořád jen s ním. Vydej se ven třeba s kamarádkami!

Žádné výčitky!

Jak už bylo zmíněno, hlavně partnerovi nic nevyčítej, nevyzvídej a nesnaž se ho měnit. Pokud se jedná o drobnosti, jako že se každou sobotu vypaří s kamarády na fotbal nebo pracuje přesčasy, nech to být. Volného dne můžeš využít například se svými kamarádkami. Kdy jste naposledy podnikly dámskou jízdu?

Nesnaž se tolik

Dopřej svému partnerovi projevit svoji mužnost a iniciativu. Nech na něm výběr místa, kam zajdete oslavit výročí, nebo ho popros, aby ti pomohl smontovat poličku, i když to zvládneš sama. Muži rádi pomáhají ženám v nesnázích, tak mu to jednou za čas dopřej. Nezapomeň ho taky pořádně chválit. Bude se pak moct přetrhnout.

Pečuj o sebe

Opovaž se chodit před svým mužem ve vytahaných teplácích a s mastnými vlasy. Ukaž svoji ženskou tvář a uvidíš, že stoupne i partnerův zájem. Ať chceš, nebo ne, muži jsou hodně vizuálně založení. Dopřávej si tedy pleťové masky, zábaly, depilaci nebo manikúru a před partnerem choď jen hezky oblečená.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Autor článku: redakce

Související články