Spanking aneb Proč pětadvacet na holou nemusí být na škodu

Bigstockphoto
|
16. 08. 2023
|
Zaujalo tě Padesát odstínů šedi a líbilo by se ti mít ve své posteli kousek ze světa Christiana Greye? Jamieho Dornana ti sice zařídit neumíme, ale umíme ti poradit, jak si do ložnice přenést trošku erotického náboje.

Co je to vůbec spanking?

Spanking obecně znamená jakékoliv působení bolesti na zadečku a popřípadě hýždích, a to za různým účelem. My se ovšem zaměříme na spanking jako nástroj sexuální stimulace. A nemusíš se bát, nejde o žádnou extrémní BDSM praktiku.

Spanking lze využít jako součást předehry i při samotném aktu. Můžete používat holou ruku nebo pomůcky, plácat přes oblečení nebo, jak se říká, „na holou“. Je fajn propojit spanking s hraním rolí, například na zlobivou školačku nebo řemeslníka, který odbil svoji práci. Na zadek totiž může dostávat jak žena, tak muž.

Vidíš, že variací je mnoho a záleží jen na tobě a tvém partnerovi, co si vyberete. Nejdůležitější je ale komunikace. Pokud budete provádět tuto praktiku, je důležité si říct, co od spankingu očekáváte a jak si jeho použití představujete. Především si musíte jasně stanovit hranice a limity. V žádném případě nedělej něco, co ty sama nechceš!

Na spanking jsou potřeba dva (minimálně)

Dalším klíčovým bodem je to, s kým budeš spanking provozovat. Pokud totiž budeš dostávat na zadeček ty, je důležité, aby to bylo s někým, komu důvěřuješ. Tato praktika tě totiž dostane svým způsobem do zranitelné pozice a ty si musíš být stoprocentně jistá, že toho tvůj partner nezneužije. Pak by se bohužel mohl příjemný erotický zážitek změnit v noční můru.

bigstock-submissive-girl-waiting-for-pu-242450509.jpg

Spanking nepatří mezi extrémní BDSM praktiky.
Bigstockphoto
Účelem spankingu není působit bolest, ale vzrušení!

Kde vzít hračky na hraní a jak s nimi zacházet

Pro pomůcky na spanking nemusíš navštěvovat speciální sex shop, většinu z nich máme všichni doma. Pro začátek postačí jen dlaň, ale pokud byste chtěli s kocourkem víc experimentovat, tak se nabízí pásek, vařečka, dlouhé pravítko a spousta dalších věcí.

Důležité je, aby nástroje nebyly jakýmkoliv způsobem poškozené, pak by totiž mohlo dojít k nechtěným zraněním. Nezbytnou pomůckou je kvalitní výživný krém, ideálně s vitamínem E. Pokožka po spankingu se totiž rychleji vysuší a může být pak náchylnější k popraskání.

Pokud se ti dělají modřiny častěji, než je obvyklé, popřípadě se chystáš k vodě, nepoužívejte pomůcky, které zanechají stopy. Obecně by spanking měl být provozován s mírou. Cílem není bití, ale rozkoš, vzrušení z neznámého a zakázaného i to že jsme v partnerově moci.

Jak na to?

Jak jsme zmiňovaly výše, nejdřív si o všem promluvte. Pokud máte ve všem jasno a oba (všichni) se na tento způsob zábavy těšíte, hurá do toho!

Pro spanking se nabízí celá škála pozic. Při předehře je možné stát, být na všech čtyřech, popřípadě se nechat ohnout přes koleno. Spanking při samotném milování je ošemetnější především z důvodu blízkosti zadečku a pohlavních orgánů. Pokud budete používat pomůcky, používejte je s rozvahou, protože jedna nešikovná rána vedle by mohla pokazit veškerou zábavu a vést až k návštěvě pohotovosti.

Abyste se mohli tímto způsobem bavit co nejdéle, doporučuje se střídat strany a nevyplácet jen na jednu půlku, tak se bolest rozloží.

V případě že ti bude cokoliv nepříjemné, bolest bude příliš intenzivní nebo už prostě nebudeš chtít pokračovat, řekni to svému partnerovi. Nikdo z nás neumí číst myšlenky a včasným vyjádřením si ušetříš mnohá nedorozumění.

Co ty a spanking nebo podobné praktiky?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články