Právník, programátor, lékař: co tě s nimi čeká v posteli?

bigstock.com
|
13. 11. 2020
|
Právě ses seznámila s božským kocourkem, ale zatím jen dumáš nad tím, jaké to s ním bude pod peřinou? A opravdu zůstanete jenom pod peřinou? Odhal s námi jeho touhy a choutky podle jeho povolání!

Každý pes, jiná ves. To platí i o povolání tvého drahouška a jeho choutkách. Zjisti z následujících řádků, co tě s ním čeká!

Matematik

Ten bude hodně trpět, když tě nepřivede k orgasmu v přesně stanovený čas a tvoje vrcholné potěšení nebude trvat plus mínus jednu setinu celosvětového ženského průměru. Výchylka je možná, ale všeho s mírou. Život je přece, stejně jako jeho obor, naprosto přesný, všechno do sebe musí zapadat (doslova) a všechno musí vycházet.

Chemik

Na střední vášnivě míchal látky ve zkumavkách, teď rád míchá tělesné tekutiny. Když už vyleze ze své laboratoře, stojí to za to. Dá si záležet, aby reakce na spojení jeho a tvého těla byla extra výbušná!

Programátor

Tihle týpci, kteří nejvíc pracovního i volného času tráví u počítače, toho většinou moc nepředvedou. I když jeho doupě (rozuměj pracovnu) „zdobí“ plakáty nahých slečen a v historii vyhledávání bys na 99 % našla porno, v reálu půjde spíš o stydlivé hochy. Jako pán situace si připadá u počítače, ale ne v posteli. Na druhou stranu od tebe bude očekávat výkony, které v pornu tak často sleduje, a nedokonalosti bude tvému tělu jen těžko odpouštět. No, můžeš to zkusit.

bigstock-two-weird-computer-geeks-havin-113068865.jpg


bigstock.com
Programátoři bývají mistři v teorii... V praxi bohužel ne.

Fyzik

Fyzik si dá sakra záležet na tom, aby bylo všechno správně načasované a aby se ve správný okamžik zapojila správná síla. Pro tvoje blaho si všechny potřebné velečiny klidně tajné spočítá a pak aplikuje.

Právník

Máš právo na rozkoš! Právníci jsou jedni z těch profesí, které mají sex nejčastěji, a není divu. Jejich milenky bývají spokojené, protože muži hájící právo se za nároky svých protějšků budou bít vší silou. Tihle hoši navíc vědí, čeho chtějí dosáhnout. A za tím si půjdou! Jen s ním musíš počítat i s nějakým tím luxusem – potrpí si na něj. Šampaňské s jahodami nebo vana plná voňavé pěny by tě neměla překvapit. Ty ho na oplátku musíš překvapit pěkným prádýlkem.

Lékař

Víš snad o někom, kdo má líp zvládnutou anatomii lidského těla? A nemusí přitom jít nutně o gynekologa. Tenhle chlápek ví, kdy a kam sáhnout, kde pohladit a jak pořádně nažhavit. Na druhou stranu je zvyklý žít tak nějak v poklusu, takže je možné, že se tvůj miláček nebude zrovna vyžívat v dlouhých předehrách. Ani rychlovka ale nemusí být na škodu!

bigstock-medicine-93258935.jpg


bigstock.com
Když si doktůrka vychováš a přesvědčíš ho o kouzlu předehry, bude to dokonalý milenec!

Umělec

Píše, kreslí nebo tvoří hudbu? Pak je jistě neuvěřitelně kreativní, což brzy poznáš i v jeho posteli, na kuchyňské lince, na pračce, na schodech, na zahradě, na balkóně, na lavičce v parku po setmění, na loďce, uprostřed lesa…

Hasič a policista

Nemáme teď na mysli příslušníky městské policie, kteří celé dny rozdávají pokuty za špatné parkování. Máme na mysli ostřílené borce se zbraní u pasu, kteří chodí do ostrých akcí, a hasiče, kteří nasazují život pro druhé. Kocourek sice nepřijde s moc originálními nápady, ale udělá všechno proto, abys byla nakonec 100% spokojená!

Kuchař

Něco ti prozradíme – jak kuchař chystá jídlo, aby vypadalo krásně, tak si bude chystat tebe, abys byla správně nažhavená na samotný akt. Pomalá a klidná předehra, než tě sám sobě naservíruje…

Dělník

No, to je trochu jiná liga. Přes den drží v ruce lopatu nebo cihly, takže nechodí domů úplně nejčerstvější. Bývá proto rád, když je za pár minut hotovo, partnerka nebo manželka jakž takž (u)spokojená, jde se spát a ráno zase do rachoty. Že je to jeho slovník, viď?

Související články