Penis: 24 způsobů, jak si ho nejčastěji bereme do úst!

Bigstock.com
|
28. 06. 2016
|
Nebudu zastírat - vymyslely jsme to v hospodě. Sestavily jsme seznam názvů, jak my české ženy, říkáme tomu, čím 99,9 procent mužských 24 hodin myslí. Tady to máte!

Bylo to už tak u druhé skleničky, kdy začínal být náš dámský hovor trošku... intimější. U našeho stolu byl seznam následovný: dělo, klobása, párek, pinďour, fanfulín (famfulín), džojstyk, péro, pták, kláda, klacek, lofas, vocas, bimbas, lízátko, čurák, raketa, hadice, lulan, trhač, nádobíčko, nářadíčko, buchar, žezlo, banán. 

via GIPHY

Když jsem ale prošla internet, narazila jsem na stovky dalších něžných i drsnějších výrazů pro falus. Mrkněte na pár pro zajímavost: pytlík, kolík, chuj, kokot, pindík, šulínek, franta, zvoneček, zasouvák, lulin, macan, brko, kobra, anténa, bambus, kraken, torpédo, chapadlo, šroubovák, maňas, prut, kyj, párátko, pendrek, totem, bambitka, šíp, flétna, cipísek, big ben, žížala.

Čti taky Kondomy… a 8 šokujících faktů, které nepochopíš!

Otíráte parůžky?

Narazila jsem taky na to, jak nejčastěji s partnerem mluvíme o sexu. Na seznamu je přefiknout, obtáhnout, šlehat smetanu, poslat čerta do pekla, leštit pleš, piglovat, vrzat, štrejchat, trtkat, přeříznout, zarazit pípu, hoblovat, roubovat, pustit vaška do manéže, mrouskat, otírat parůžky, postýlkování, šupat (ano, s p), smočit krocana, pasírovat jitrnici nebo třeba vypustit krakena.  

Zapomněly jsme na nějaký výraz, nebo máte na jazyku něco lepšího? Tak se o to s námi podělte! Zkusit to můžete třeba na našem Facebooku nebo Instagramu.

Související články