Erotická nuru masáž pro smyslný orgasmus… Zkus ji taky!

Shutterstock
|
16. 03. 2023
|
Na rozdíl od klasické masáže, která cílí na uvolnění ztuhlých svalů, se nuru masáž zaměřuje taky na poznávání vlastního těla a erotických tužeb. Nauč se ji s námi!

Máš někdy pocit, že by vaše postelové hrátky potřebovaly trochu oživit? To zní jako ideální situace pro vyzkoušení nuru masáže! V Japonsku, odkud pochází, se coby erotický rituál praktikuje už po staletí a není divu. Oblibu si zajistila spojením relaxačních účinků s intimním potěšením.

Tělo na tělo

Hranice klasické masáže překračuje nuru neboli „kluzká“ masáž svým provedením. Namísto rukou totiž k masírování použiješ celé své tělo, kterým budeš klouzat po těle partnera. Nezaměřuješ se tak při ní výhradně na intimní partie, ale na každý centimetr svého i partnerova těla. Masáž díky tomu zapůsobí na všechny vaše smysly a umocní pocit vzrušení.

Transcendentní zážitek

Cílem nuru masáže je fyzické i psychické uvolnění, ale vzhledem k tomu, že se vám při ní zvýší tepová činnost a prokrví se intimní partie, může skončit i výjimečně smyslným vyvrcholením. A to i přesto, že nejde primárně o sexuální, ale erotický zážitek, který vede k posílení sdílené intimity.

shutterstock_793877725.jpg

Objevujte nepoznané. Nuru masáž je příjemná pro oba!
Shutterstock
Tahle masáž vás oba pěkně rozpálí!

Jak na domácí nuru masáž

Za nuru masáží si můžeš skočit i do některých masážních salonů, kde určitě načerpáš inspiraci. Pokud ale není tření se s cizími lidmi tvým šálkem kávy, nabízíme ti několik tipů, jak vytvořit vhodné nuru prostředí doma.

Nuru gel

Jádrem dobré nuru masáže je bezbarvý nuru gel, který se vyrábí z mořské řasy nori. Gel má výborné kluzké vlastnosti a mimo to taky hydratuje a vyživuje pokožku. Před samotnou masáží je dobré ho dát do uzavřené nádoby a nahřát v umyvadle s horkou vodou, aby byl zážitek příjemnější.

Příprava podložky

Na povlečené posteli to nepůjde. Budeš potřebovat podložku, která nevsákne gel a umožní klouzání. Zkus nafukovací matračku nebo vinylové prostěradlo.

Atmosféra

Důležitou součástí tohohle erotického zážitku je i správná atmosféra – tlumené světlo, příjemná pokojová teplota, možná svíčky a hudba? Fantazii se meze nekladou!

Společná sprcha

Nuru masáž by měla začít i skončit sprchou, ideálně společnou. Ber to jako takovou předehru, při které se můžete s partnerem vzájemně nabudit na to, co přijde.

Masáž

A je to tu, hlavní událost! Naberte si s partnerem pořádné množství nuru gelu a důkladně ho po sobě rozetřete. Pak začněte s masáží – masírujte rukama, stehny, břichem, hýžděmi, chodidly, čím jen vás napadne. Profi masérky se po svých klientech klouzají celým tělem z obou stran… Popusť uzdu představivosti!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Související články