7 věcí, podle kterých na Facebooku poznáš, že je tvůj kluk k ničemu

Bigstockphoto.com
|
13. 08. 2016
|
Děláme to všechny. Potenciální objevy, bývalé i současné kluky stalkujeme na Facebooku. Je to dobře. Podle některých věcí totiž zcela zákonitě poznáš, že je dotyčný naprosto k ničem a ty by ses mu měla vyhnout obloukem. Širokým!

Škola života 

Kluk, který si do kolonky vzdělání napíše „Škola života“, je buď nevzdělaný hlupák, nebo jenom hlupák. Jiná možnost prostě není.

Přemíra selfieček

Je to trapné u holky, ale u kluků je to k zbláznění. Buď je to narcista, nebo lesba v mužském těle. Nech ho, ať čučí do zrcadla.

via GIPHY

Sdílí životní moudra

Pokud ti každý den vyskakuje od dotyčného na zeď nasdílené moudro typu „Miluje jen ten, kdo na oplátku nic nečeká“ a podobné nesmysly, tak dotyčného zablokuj na facebooku i v osobním životě.

V kolonce náboženství má vyplněno Jedi

Narovinu. Jediové a podobně infantilně zaměření jedinci nemusí být pro tebe úplně špatní. Tedy pokud jsi obrýlená matfyzačka.

Čti také Jak mluvit s maminkami: Co dělat, když miminko není hezké

Příznivci venkovského tunningu

Jako hlavní fotku má nafocený svůj starý skřáp a každou úpravu vzhledu svého miláčka doprovází sérií fotografií. Zkrátka vesnický buran.

via GIPHY

Lajkuje své vlastní komentáře

Trapné, trapné, trapné…

Rapper z Jižáku

Je mu přes 20, nosí kšiltovku dozadu, padají mu kalhoty a rukama dělá pohyby, jak kdyby trpěl padoucnicí. Buď je to zakomplexovaný tvrďáček nebo skutečně trpí padoucnicí. V tom druhém případě se s tím dá žít.

A co na Facebooku baví tebe? Sdělte nám to na Facebooku (kde jinde ;). A začni sledovat Kočky na Instagramu!

Související články