5 znaků, podle kterých zaručeně poznáš, že tě podvádí

Bigstockphoto
|
19. 03. 2021
|
My ženy máme tak nějak lépe vyvinutý šestý smysl, který začne bít na poplach ve chvíli, kdy v okolí pocítíme zradu. Je jedno, jestli za ni může naše dlouholetá nejlepší kamarádka, nebo partner. Když je něco špatně, zaručeně to poznáme.

Pak už jde jen o to, dokázat podezřelému jeho vinu a bez pardonu ho vypoklonkovat ze dveří. Pokud máš podezření, že tě tvůj princ podvádí, ověř si následujících 5 znaků a v případě, že budou sedět, sraz mu korunku z hlavy a i s bílým ořem ho pošli ke všem čertům!

Znak č. 1: Pečuje o sebe víc, než je zdrávo

Z toho ležérního elegána, který setrvával v koupelně minimum času, se najednou stal nagelovaný metrosexuál trávící v koupelně každou volnou minutu? Nakoupil si hromadu nových svršků, zaplatil permanentku do fitka a začíná se zajímat o zdravý životní styl i přesto, že ještě donedávna holdoval svíčkové s pěti a tátovým klobásám? Hm, něco je špatně a ty bys měla zbystřit.

bigstock-portrait-of-a-young-man-lookin-102639080.jpg

Nevěra se projevuje různě, například zvýšeným zájmem o sebe samotného.
Bigstockphoto
Začal najednou trávit v koupelně i hodinu denně, když dřív jí nedal ani pět minut po ránu? Zbystři!

Znak č. 2: Věnuje se ti více než obvykle

Můj bývalý mě po každé nevěře vzal do místního zlatnictví a koupil šperk, na který jsem ukázala prstem. Jak to skončilo? Spal s mou nejlepší kamarádkou, sestřenicí, ale i svou bývalou a půlkou města, v němž oba žijeme. Mě se teď ve šperkovnici ukrývá přesně dvanáct stříbrných prstýnků, u kterých vím, že je na prst nikdy nedám. Holt černé svědomí dělá svoje a za nevěru se platí. Příště si řeknu o zlaté prsteny s diamantem,“ líčí svoje zkušenosti 25letá Veronika.

Špatné svědomí a pocit viny nevěrník kompenzuje buď přehnanou péčí o tebe, nebo hmotnými statky. Že ti nikdy nekoupil ani růži na pouti, a teď jste v klenotnictví každý týden? Pozor na to!

Znak č. 3: Mívá zpoždění a časté služebky

Jeho pracovní doba trvá standardně od osmi od rána do čtyř odpoledne, přičemž v pět už klepe u dveří a dožaduje se teplé večeře. Z ničeho nic ale domů začne chodit později a později a najednou se z něj stává workoholik, který tráví v práci každou volnou minutu včetně víkendů a státních svátků. Už v pátek odjíždí na služebky, ze kterých se vrací v pondělí večer. Na jeho výplatnici se ale přesčasy nijak neprojevují, a tak začneš mít podezření. Bohužel, kočko, tohle podezření je správné. Jsi na druhé koleji a on teď brousí drápky jiné.

bigstock-cheating-and-infidelity-concep-145746905.jpg

Košile s obtiskem rtěnky je klišé, které k nevěře patří, ale nemusí se objevit.
Bigstockphoto
Vrátil se drahoušek z jednání nebo služebky s obtiskem rtěnky na košili? Poslechni si další dávku jeho lží a sbal mu kufry!

Znak č. 4: Je výbušný a lže

Na otázku: „Kde jsi tak dlouho?“ odsekává. Nemůžeš se ho zeptat, jaký měl den, co má zítra v plánu, ani na to, proč si bere tolik přesčasů. Neustále se hádáte kvůli jeho výbušnému a agresivnímu chování. Netrávíte spolu čas, nemáte žádné společné zájmy, a pokud už se dáte do řeči, pak to vyústí v hádku a prásknutí dveřmi. Říkal, že jde za kamarádem, ale tam není? Můžeš se jen domnívat, čí pelíšek zrovna zahřívá. Ten tvůj to rozhodně už nějaký ten pátek není

bigstock-breakup-of-a-couple-with-bad-g-91870790.jpg

Součástí nevěrníkova chování bývá výbušnost.
Bigstockphoto
Nevěrníka už se nemůžeš na nic zeptat, protože součástí jeho života je něco, o čem ty nesmíš vědět.

Znak č. 5: Schovává mobil i počítač

Chodí s mobilem i na záchod a notebook permanentně nechává v práci? Na společném počítači maže historii a Facebook nebo e-mail před tebou zásadně neotevírá? A vážně potřebuješ další důvody, proč se ho jednou pro vždy zbavit?

Můj bývalý snoubenec měl zaheslovaný počítač, několik soukromých i pracovních e-mailů a mě zakázal mít účet na Facebooku s odůvodněním, že sem se lidi chodí seznamovat. Sám ho ale několik let měl pod značně nechutnou přezdívkou. Odhalila jsem ho vlastně úplnou náhodou a ještě ten den vztah ukončila. Byl to nejen nevěrník, ale také sprostý lhář a manipulátor.

Bude to těžké, ale ty to zvládneš!

Sedí všech pět znaků na tvého kocoura? Packy od něj pryč! Zanech ho jeho osudu a utíkej, co nejdál můžeš. S takovým tě totiž nic dobrého nečeká. Jasně že to bude bolet, časem si ale sama řekneš, že tenhle krok do neznáma byl správný. 

Související články