5 typů chlapů, kterým je lepší se vyhnout

www.bigstockphoto.com
|
19. 06. 2020
|
Určitě už víš, že princové tak úplně neexistují. Někteří kocouři jsou ale fakt extra třída a rozhodně ne v pozitivním slova smyslu. Kteří to jsou a proč by ses jim radši měla vyhnout než jim věnovat kousek svého života? Po tomhle článku budeš mít jasno.

Boreček z fitka

Neříkáme, že do fitka chodí samí takoví a všichni jsou stejní, ale bohužel je jich kolem víc, než by bylo potřeba. Postava dobrá, podle individuálních měřítek každé kočky možná až boží, jenže… Když s nim vyrazíš na večeři, budeš poslouchat o tom, kolik zvedl na bench, že mu dorazil nový gainer a že ten zoufalec, kterého ve fitku potkává, vůbec nenabírá hmotu. Chtěla bys?

Jestli tě dostatečně nevyplaší jedno rande a začneš s ním chodit, bude to už jenom horší. Kloudného slova se fakt nedočkáš, o tom, co tě žere, si moc nepopovídáte, protože ho to za prvé nebude trápit tolik, jako že gainer ještě nedorazil, a za druhé – co si budeme povídat – co má ve svalech, to mu dost možná chybí v hlavě. Všechny do jednoho pytle házet nechceme, ale častý rys borečků z fitka to bohužel je.

Perfekcionista

Oblečení vyrovnané do komínku je jenom začátek. Smítko na podlaze ho vytáčí k nepříčetnosti, o nějakém liniovém nesouladu v bytě nemluvě – největší zlo na světě je prostírání na jídelním stole nesrovnané s hranami tohoto kusu nábytku. A mezírky v plastových okenních rámech budeš drbat štětičkami do uší. Nejsou už lepší ponožky na podlaze? 

"A ty už mě nemiluješ, když se koukáš do počítače?"

Závisláček

Až budeš chtít dítě, které na tobě bude dlouhé roky naprosto závislé, určitě si budeš přát, aby bylo malé, roztomilé a nakonec se chovalo úměrně svému věku. Ne aby bylo velké, dospělé a rostly mu vousy (proti nim nenamítáme vůbec nic!). S tímhle typem „na krku“ kočka nemůže nic, protože to bude samé:

  • Kde jsi, když je mu smutno?
  • Jak to, že tě zdrželi v práci, když jste spolu měli vařit večeři?
  • Proč jdeš už zase s Ivetou na víno, když jste byly před měsícem?
  • Co když jednou potkáš někoho, kvůli komu ho opustíš?
  • A co když se to stane právě na té služebce, na kterou už se chystáš?

No prostě… Od těch chlápků, kteří se na tebe pověsí a budou si myslet, že ti tím prokazují tu největší náklonnost, radši odstup do bezpečné vzdálenosti. Ještě aby se v něm probudila žárlivost a neštěstí je na světě.

Ženáč

Tohle je klasika. Stokrát si můžeš říct, že s ženáčem nikdy nic, ale když se objeví pěkný kousek, taješ a neodoláš – pokud už za sebou nemáš nějakou zásadní zkušenost, která všechno mění. Doma na něj čeká manželka a děti, tu košili, kterou mu právě rozepínáš, mu žehlila ona, ten telefon nezvoní sám od sebe (shání se po něm ona) a nakonec si na tebe právě ona došlápne, až se to provalí, protože se to v 99 % fakt provalí. A abychom nezapomněli, dokud ji nebudeš znát, budeš si na ulici nervózně prohlížet každou, která by jeho manželkou mohla být. 

Jsem boreček z fitka a kdo je víc?

Řečičkám o tom, jak je to doma hrozné, jak mu žena nerozumí a že měl štěstí, že našel tebe, protože s tebou chce strávit zbytek života a až to půjde, tak se rozvede, těm nevěř. V 99 % tě mají jenom obměkčit, abys podlehla. Jestli si nechceš jen tak vesele užívat zakázané ovoce, pryč od něj. Chceš si o vztahu se ženáčem přečíst víc? Tady to je.

Notorický nevěrník

Každá holka, kterou už nějaký miláček podvedl, dobře ví, jak chutná ta chvíle, kdy se dozví, že pro něj není jediná, a chvíle, kdy si to fakt ověří a dospěje k tomu, že je to pravda. Jednou tě možná přemluví, abys mu ještě dala šanci, protože „ulítl“ a nic to pro něj neznamená, ale podruhé už to nebude legrace (ne že by předtím byla). A takový nevěrník třeba v roli manžela, to musí být labůžo.

Prince nenajdeš, ale spokojit se se vším taky nemusíš. Vyhni se pánům, u kterých se tyhle slabosti projevují. To, co provede za 10 let, bohužel tušit nemůžeš, ale jestli je něco až takhle v nepořádku už v začátku, utíkej!

Související články