Proč holky nechtějí hodné kluky? Je s nimi nuda

Bigstockphoto
|
17. 04. 2021
|
Je ti s ním fajn, směješ se s ním a ráda trávíš čas v jeho společnosti. Má však jednu chybu – je hodný tak, že mu ze zad raší křídla a hřívu jeho bujných kadeří osvětluje svatozář.

Protože si vedle něj společný život nedokážeš představit, stejně podlehneš tomu hajzlíkovi odvedle, který tě beztak jenom využije a odkopne jako řádku koček před tebou. Proč nás hodní kluci neberou? Tady je 12 neprůstřelných důvodů.

1. Je s ním nuda

Jasně, občas hodí vtípek, za který by zasloužil Nobelovku. Většinu času je s ním ale nuda. Bojí se na tebe pohlédnout, natož pak promluvit nebo hodit „do placu“ nějaký neslušný joke. Nemá nápady, nenavrhne společné trávení volného času, protože se bojí odmítnutí. Prostě je tak hodný, až je nudný, a to se z dlouhodobého hlediska jednoduše nedá.

2. Kalhoty doma nosíš ty

Pokud jsi už s hodným klukem měla tu čest, jistě nám dáš za pravdu, že doma kalhoty nosíš ty, a ne on. Jsi zkrátka průbojnější, akčnější. K nedělnímu obědu si dáš pivo, zatímco on usrkává latté. V restauraci si objednáváš steaky a on salát s kuřecím masem. Když mu cokoli vytkneš, stáhne ocas a odšourá se do pracovny, kde si pustí nejnovější díl Červeného trpaslíka.

Nehodlá (a ani nebude) se s tebou hádat, a tak se raději stáhne do ústraní a je z něj podpantoflák jako vyšitý. Maminka mu totiž říkala, že když bude zlobit, tak ho vrátíš na převýchovu.

3. Stydíš se za něj před kamarády

Jeho kamarádi mají asi nějakou záhadnou vlastnost a okamžitě vycítí, že se z jejich kolegy nebo kamaráda stal podpantoflák se vším všudy. Pokud se potkáte v hospodě, sedí zamlklý, cucá brčkem džus a ty si vedle něj připadáš jako jeho tisková mluvčí nebo pečovatelka. Bojí se promluvit, bojí se komunikovat, nebo dokonce argumentovat. A ty se prostě stydíš za to, jaký je a jak ho vnímá okolí. Koneckonců, ty ho vnímáš stejně.

4. Žádný adrenalin

S hajzlíkem je to jízda jako na horské dráze. Jednou jste nahoře, podruhé dole. Jednoho dne se pohádáte jako psi a Italové by se od vaší domácnosti mohli učit. S hodným klukem hádky nehrozí. On se totiž nehádá. Je tak hodný, že nezná kouzlo flirtu, o nevěře nemůže být ani řeč.

Když řekne, že jde na poradu, fakt tam jde. A to si především zapisovat poznámky a šéfovy budoucí vize z flipchartu. O nějakém flirtu s kolegyní nemůže být řeč. A co si budeme povídat – kdo nežárlí, nemiluje. A ty jednoduše nemáš na koho žárlit.

5. Hodný až hloupý

Nechá na sobě dříví štípat. Zneužívají ho jak doma, tak v práci. Pravděpodobně ses přistihla, že jsi na něj nechala takové činnosti, jako úklid toalety nebo přípravu nedělního oběda. Bezpečně totiž víš, že ti nikdy neřekne ne, a tak ses toho naučila zneužívat (hanba ti!). O víkendu tak navlékne kuchařskou zástěru a pustí se do nedělní svíčkové, aby mohl po obědě pomoct mamince na zahradě a večer dodělávat práci za kolegu, který si užívá grilovačku na chatě.

2.jpg

Každý hodný partner by měl být občas trochu... Nevypočitatelný.
Pixabay
Jen do nás pánové, my víme, že si myslíte, že nevíme, co chceme...

6. Nezastane se tě

Hodní kluci jsou většinou pacifisti, kteří se tě nezastanou ani v hospodě plné opilců, žoviálně tě plácajících po zadku. Pravděpodobně se po tomhle chlípníkovi dřív oženeš ty než tvůj „ochránce“. Ten se zmůže maximálně na omluvu a koupení piva agresorovi. Vždyť je to přece pacifista a „ono to za to stejně nestojí“. O nějakých gladiátorských zápasech, kdy by si mezi sebou pánové porovnávali bicepsy, a stříkajícím testosteronu tak nemůžeme mluvit.

7. Na pivo? Ne, díky, dám si džus

Maminka mu říkala, že alkohol je špatný, a když ho bude pít, dopadne jako strejda Ruda, který se upil k smrti. Protože si vzal její radu k srdci, na akci jsi to ty, kdo do sebe lije pátého pivsona, zatímco on usrkává jablečný džus brčkem. Kamarádi se ho rýpavě doptávají, zda náhodou není „v jináči“.

8. Funguje jako sběrač borůvek

Zatímco my prahneme po lovci mamutů. Potřebuje tohle další komentář?

9. V posteli leží

Jakože fakt jenom leží. Žádné invence, žádné experimenty. Lehne si a čeká, co vymyslíš. Že by začal s předehrou? Ne, on tě nechce obtěžovat. Buď vezmeš otěže do svých rukou, nebo budeš mít vedle sebe chrápající hroudu masa a kostí.

10. Poslouchá tě na slovo

Hodní kluci vědí, že když doma neposlechli, následoval trest. To samé čekají od své partnerky (a možná si ten trest i v duchu přejí). Nedokážou ti říct ne, a kdybys jim přikázala, aby teď hned vyskočili z okna, pravděpodobně by to udělali. A to prostě není správné ani sexy.

11. Je submisivní

Kalhoty doma nosíš ty, otěže v posteli držíš ve svých rukou. Všechno je podle tebe a on nemá energii ani sílu odporovat, ještě pak snad přijít s nějakým vlastním návrhem. Je submisivní, a to i v posteli. A my prostě občas potřebujeme chytit za vlasy a odtáhnout do tmavé jeskyně. Na tohle se hodný „slaďouš“ nikdy nezmůže. Bohužel.

12. Závislost až posedlost

Na tobě. Na matce. Na šéfovi nebo kolezích, kteří dosáhli určitého společenského statusu. Vzhlíží k tobě jako k modle, málem tě v koupelně prosí o podpis. A ty by sis ve skrytu duše tak moc přála, aby to bylo naopak a abys ty mohla vzhlížet k němu a obdivovat ho třeba jenom za to, že v práci prásknul dveřmi kvůli tomu, že ho šéf už řádku let nechutně zneužívá.

Měla jsi čest s extrémně hodným partnerem? Co tě na něm nejvíc odpuzovalo? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články