Názor úspěšné redaktorky: Tyto krásné imigranty by chtěla každá

Benny Haddad, oknigeria.wordpress.com
|
14. 06. 2016
|
Přiznejme si to. Současní čeští muži nejsou zrovna idoly dívek. Pivní břicha, ufňukanost, absolutní nedostatek taktu, absence vkusu.

Není proto divu, že část z nás zálibně koukne na vypracovaná těla tmavých Adonisů. Ostatně Němky i Češky jezdí již po léta do Ghany, aby si po boku mladých afrických koloušku naplno užívaly půvabu mládí.

Teď již nemusí. Afričtí koloušci přichází za námi. Z osobní zkušenosti mohu říct, že na rozdíl od mnoha českých mužů nechybí řadě nově příchozích schopnost chovat se k ženě jako ke královně, šarm, vkus a deodorant.

Boris Kodjoe je napůl Němec a napůl Ghaňan. Teď ale žije v Americe a živí se herectvím (a focením tohohle těla).

Jistě. Utečeneckou vlnu provází řada obtíží. Nějaké ty vraždy, znásilnění, hrozící kolaps států, náboženské spory a další podružnosti.

Ale jestli nechtějí evropští muži, aby čím dál častěji nacházely „jejich“ ženy štěstí po boku mládenců z jihu, musí začít především u sebe. Přestat fňukat a cvičit, pánové.

Chceš se bavit u dalších příspěvků? Sleduj Kočky na Facebooku a Instagramu!

P.S. Krasavec z úvodní fotky je Nigerijec Dayo Okeniyi momentálně žijící v Americe. Jeho vzrušující výkony můžeš obdivovat třeba ve filmu Hunger Games.

UložitUložit

Související články