Make-up 2021: Jaké trendy v líčení nás letos čekají?

bigstockphoto.com
|
19. 02. 2021
|
Rok 2021 se nese ve znamení přirozenosti i odvážných experimentů, což platí i v líčení. Čím se řídit, aby ti letos neujel vlak?

Huňaté obočí

Přirozenost nabírá na obrátkách a do nového roku přináší trend huňatého obočí. Pokud nejsi zrovna fanynkou pinzety, tím líp. Obočí si můžeš po vzoru přehlídkových mol vyčesávat nahoru, zafixovat gelem a decentně zvýraznit. Pozornost zaručena!

bigstock-professional-makeup-artist-app-387353716.jpg

Obočí letos nemusíš úzkostlivě trhat a tvarovat.
bigstockphoto.com
Pokusy s obočím neberou konce!

Lesk, kam se podíváš

Taky si nerada nanášíš na make-up a pak sleduješ, jak se ti obtiskl do roušky? Vizážisti tě v tom letos nenechají! Seznam se s novinkou roku 2021: lesklou pletí. Matný make-up a pudr můžeš nechat doma s klidným svědomím, že je v módě přirozenost. Pokud chceš trochu zaexperimentovat, aplikuj tekutý rozjasňovač. Soustřeď se na lícní kosti, spánky, nos a bradu. Pleť se tak oživí a bude vypadat svěže.

A protože je pleť pod nošením roušek a respirátorů namáhána, nezapomínej o ni důkladně pečovat. Každý den ji zbav nečistot za pomocí čistících gelů nebo odličovačů. Následně použij hydratační krém.

Oči přejí experimentování

Pokud ráda experimentuješ, budeš letos ve svém živlu. Při nošení roušek na sebe největší pozornost strhávají právě oči. Využij toho ve svůj prospěch a buď odvážná. Letos frčí tzv. plovoucí linky, tedy linky nakreslené na očním víčku nebo pod obočím. Použít můžeš libovolné barvy a tvary, fantazii se meze nekladou. Na výslunní jsou i lesklé stíny v zářivých barvách a kouřové líčení, které můžeš doplnit o třpytivé kamínky.

bigstock-beauty-model-girl-with-fashion-373913149.jpg

Letošní líčení je docela divočina!
bigstockphoto.com
Jen si zaexperimentuj!

Nadčasová červená

Rudé rty nikdy nevyjdou z módy. Jsou ženské, sexy a zaujmou na první pohled. Sáhnout můžeš i po jejím alter egu, fuchsiové. Ta bude mimochodem frčet i v oblasti módy. Na rtěnce nešetři a kup si takovou, která ti vydrží pod rouškou a rty zároveň hydratuje. Nezapomínej na pravidelný pitný režim, rty se pod rouškou vysušují rychleji. Popraskané rty v kurzu nejsou.

Související články