Back to school: Co nesmí žádnému studentovi chybět?

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
25. 08. 2015
|
Začátek každého školního roku přináší dětem radosti i strasti, což ovšem platí i pro rodiče. Jako vždy totiž žáci potřebují nové školní potřeby, které nemusí být jednoduché vybrat. Proto jsme si pro vás připravili malého průvodce.

Co pořídit? Na co nezapomenout? Kde nakoupit? A kolik to všechno vůbec bude stát? Mrkněte na naše rady a tipy a začátek školního roku bude v pohodě!

1. Kupte nový školní batoh. To ovšem není zase tak snadné. Dětem se musí líbit, zároveň musí být dostatečně veliký, zdravotně nezávadný a splňovat určité bezpečnostní požadavky! Doporučujeme vám proto vysoce kvalitní batohy Topgal, jež splňují všechna tato kritéria. 

2. Nezapomeňte ani na dětskou peněženku. Děti často potřebují peníze, proto je peněženka vlastně další potřebou do školy. Aktuálně přitom můžete vybírat z dětských peněženek, které jsou kvalitní a esteticky zajímavé. Děti si je proto okamžitě oblíbí. 

3. Vytvořte dětem doma učební prostor. K tomu, aby se kluci a holky mohli náležitě připravovat, potřebují ve svém pokoji studijní místo. To se může skládat z mnoha objektů, můžete si například vybrat mezi glóbusy, a to včetně svítících variant. 

4. Pořiďte nové sešity, bloky a učebnice. Žádná školní výbava nebude kompletní, pokud nebude obsahovat dostatečného množství sešitů, bloků a učebnic. Všechny tyto potřeby si přitom můžete pořídit s motivy, které se dětem budou líbit. 

5. Ušetřete při nákupu školních potřeb. Že to vše bude stát moc peněz? Nikoli nezbytně! Můžete totiž například využít slev některého z obchodů. E-shop Sevt.cz si kupříkladu pro své zákazníky připravil do konce prázdnin 12% slevu právě na školní potřeby!

Související články