Vraťte se díky MBA do práce s plnou parádou

Komerční článek
|
15. 07. 2019
|
Dnešní ženské magazíny jsou plné tipů, jak být krásná, jak najít báječného partnera, jak něco úžasného uvařit. Ale poradí vám někdo, jak se po mateřské úspěšně vrátit do práce nebo jak si usnadnit hledání nového zaměstnání, které vás bude bavit? Odpověď zní: Ano, právě my, právě tady a teď.

Ať už jste zaměstnaná a poohlížíte se po lepší práci, nebo jste právě na mateřské a přemýšlíte o návratu do zaměstnání, jedna věc je jistá: Klíčem k zajímavé a dobře placené práci, kde si vás budou cenit, je skutečně kvalitní vzdělání. Dříve bývalo obtížné získat ho při zaměstnání nebo při mateřské dovolené, dnes je ale situace naštěstí velmi odlišná.

Moderní volbou jsou vzdělávací programy MBA. Možná vás napadá, že jde o školy určené pouze pro vrcholové manažery, ale tak tomu již dávno není. MBA školy dnes za velmi zajímavých podmínek umožňují doplnit si vzdělání každému, kdo si chce v práci polepšit. Škála nabízených oborů je přitom velmi široká - od zdravotnictví přes veřejnou správu až třeba po oblast marketingu a PR.

Skvělé je, že se MBA na rozdíl od klasického vysokoškolského studia soustředí především na prohloubení již nabytých znalostí a na praktické potřeby studentů. Výuku tu zajišťují odborníci z praxe, kteří se s vámi podělí o své cenné zkušenosti nabyté dlouholetou prací v oboru. A budete-li mít zájem, proberou s vámi i vaše vlastní reálné odborné či manažerské problémy a pomohou vám najít jejich řešení.

MBA školu ale vybírejte s rozmyslem, jen tak vám přinese to, co potřebujete, a za zajímavých podmínek. Velmi dobrou volbou je Business Institut, jehož širokou nabídku standardního studia doplňuje čtveřice programů, které lze absolvovat 100% online. Ať už zvolíte program Marketing a reklama, Management obchodu, Management zdravotnictví nebo Strategický management, začít studovat můžete kdykoli a během jednoho roku získat titul, který vám pomůže v zaměstnání růst.

Titul MBA je v současnosti nejvíce ceněným dokladem manažerských dovedností, a proto vám u řady zaměstnavatelů doslova otevře dveře dokořán. To znamená nejen snazší získání zajímavé pracovní pozice, ale také lepší pracovní podmínky, a to nejen finanční, ale i ty, díky nimž lépe vyvážíte svůj pracovní a soukromý život.

Začněte studovat už dnes! Díky on-line studiu můžete své vzdělávání snadno sladit s péčí o malé dítě i s časově náročnou prací. Nastupte do práce s plnou parádou, ať už se vracíte po mateřské nebo začínáte v novém zaměstnání! Život je příliš krátký na to, abyste se při práci, jíž trávíte tolik času, necítila skvěle. Kvalitní MBA vzdělání vás posune tím správným směrem!

Související články