Existuje zaručený návod jak sbalit chlapa? Ano!

|
02. 04. 2015
|
Klepete si na čelo, že to není možné? Samozřejmě, že je. Tvrdí to Josef Hejnák, terapeut Nové školy partnerských vztahů, kterého jsme výjimečně pustili do našeho teritoria, aby nám vysvětlil, jak to s tím návodem na balení je. Tak tedy – zaručeným návodem jak sbalit muže je nechat působit naši ženskou sílu. „Protože pokud jste opravdová kočka, pak vám opravdu žádný muž neodolá,“ říká Josef Hejnák, kterému už patří následující řádky.

V klidu si sedněte a položte si ruku na podbřišek. Cítíte to? Ano, tam ve vašem těle je ženské pohlaví a to vám zprostředkovává spojení s nekonečnem. Právě díky němu jsou lidské geny nesmrtelné.

Muži tuto schopnost nemají. Muži udělají všechno na světě – pro vás, pro kočky - aby tuto bránu k nekonečnu získali, protože jinak jejich geny skončí. Vy kočky nic nemusíte, to oni sami se budou snažit a dokazovat vám, že jsou pro vás ti nejlepší, že jsou hodní spojení.

Nechte svou ženskou přitažlivost zářit!

Ptáte se, jak je tedy možné, že vám neleží všichni muži u nohou, kdy je to tak snadné? To jen proto, že nenecháváte sílu své ženské přitažlivosti zářit. Najděte odvahu! Staňte se kočkou!

bigstock-portrait-of-happy-young-couple-68746120_-_kopie.jpg

Najděte si dokonalého partnera!

Od teorie k praxi

Přejděme ale od obecných výkladů k praxi, konkrétně k příběhům z mojí praxe. Jedna z mých klientek, která ke mně docházela na léčivou tantra masáž, říkejme jí třeba Eva, byla dlouhou dobu zamilovaná do svého kolegy Adama. A zatímco ona na něj myslela dnem a nocí, on jako by ji neviděl.

Proč ji Adam nepozval na rande? Odpověď je jednoduchá – protože nezářila jako kočka. Ptal jsem se jí, jak flirtuje, svádí… tedy sdílí vou kočičí sexualitu s ostatními kolegy v kanceláři. „Nijak, myslím jenom na Adama,“ odvětila Eva. „Ostatní pro mě neexistují, jsou vzduch.“

A jak tahle situace vypadá z pohledu mužské energie? Pokud by ji Adam oslovil a pozval na rande, znamenalo by to pozvat na rande holku, kterou nikdo nechce a která je pro všechny chlapy v kanceláři nepřitažlivá.

deathtostock_wired9_-_kopie.jpg

Buď kočka!

Ale kdyby Eva našla odvahu sdílet svojí sexualitu s ostatními muži, kdyby každého sváděla naprosto nevinným pohledem, tak jak to kočky umí, pak by každý muž z kanceláře myslel jen na tu svůdnou a neodolatelnou Evu, každý by ji chtěl, každý by po ni toužil, ale pro všechny by byla nedostupná. Snad s výjimkou Adama, který by na ni pohlížel optikou „Když ji teď sbalím, budu král a všichni mi ji budou závidět.“

A ruku na srdce, každý v partnerských vztazích chceme přeci protějšek, který nám dodá trošku svého lesku, než abychom se obětovali pro partnera, který je pro všechny ostatní nezajímavý. Všichni se v skrytu duše chceme svým partnerem na party spíše pochlubit než vyvolávat soustrastné pohledy.

A v tom tkví, kočky, celé kouzlo zaručeného návodu jak sbalit chlapa!

Článek napsal Josef Hejnák, tantra masér a terapeut Nové školy partnerských vztahů, zakladatel studia MMSU, které má za cíl navracet lidem pocit štěstí nazpátek do života, autor nových učebnic sexuality Odvaha být rád mužem a pro ženy Odvaha šťastně žít.

Související články