Chcete posílit intimní vztah? Vyzkoušejte těchto 5 erotických pomůcek

Freepik
Komerční článek
|
25. 10. 2023
|
Intimita je nezbytnou součástí partnerského vztahu. Pokud na vztahu chcete pracovat a budovat ho, tento článek je pro vás návodem ke kreativnímu sexuálnímu životu. Představíme vám, jak erotické pomůcky mohou přispět k posílení intimity a prohloubení společného vztahu.

Otevřená komunikace o sexuálních potřebách

Pokud jste stále neotevřeli téma sexuálních potřeb druhého ale zajímá vás, jaké jsou jeho fantazie, dobrým začátkem může být téma erotika a hračky. Vybírat můžete z řady pomůcek, obzvlášť dnes, kdy vychází stále realističtější hračky, které jsou velmi žádané. Téma se zaměřením na sexuální touhy jsou skvělou volbou pro otevření intimní konverzace, u které se uvolníte. 

Zlepšení sexuálního zdraví a pohody

Jednou z méně známých příčin může být ochablost pánevního dna, které má silný vliv na sexuální život. Pánevní dno tvoří svaly, které kontrolují močení a sexuální funkce. Pravidelným cvičením těchto svalů můžete maximálně zvýšit sexuální výkon. Řádné praktiky mohou mít vliv na intenzitu orgasmů a zároveň mohou snižovat riziko urinárních problémů. Sexuální pomůcky posílí pánevní dno a utuží vzájemný intimní poměr.

Vibrátory

Jedná se o nejčastější erotickou pomůcku, která může pomoci ženám zvýšit sexuální potěšení nebo zažít orgasmus. Vzhledem k možnostem výběru si každá žena oblíbí jiný druh. Vybírat může z různých tvarů, velikostí nebo funkcí. 

Dilda

Jsou vhodná pro vaginální nebo anální stimulaci, pomáhají ženám objevovat své tělo a dosahovat intenzivnějších orgamsmů. Některá dilda mají ergonomický design a jsou navrženy pro maximální stimulaci určitých oblastí, jako je G-bod (pro stimulaci G-bodu u žen), prostaty (pro stimulaci prostaty u mužů) nebo klitorisu.

Cockring pro muže

Mluvíme o penisovém prstenu, což je erotická pomůcka, která se obvykle používá ke zlepšení a prodloužení erekce penisu. Jedná se o kruhový prsten, který se umisťuje kolem kořene penisu za účelem omezit odtok krve z penisu. To může vést k pevnější, dlouhotrvající erekci a posílení sexuálního zážitku.

Lubrikanty

Pomocí kvalitních lubrikantů snížíte tření a zvýšíte pohodlí během sexuálního aktu. Mají efektivní vliv pro ženy, které trpí suchostí pochvy.

Erotické hry a hračky

Pokud uvedeme příklad v podobě RolePlay, kdy si partneři určí role pro dnešní akt, zajisté dojde k velmi bujaré konverzaci, která uvolní napětí. Tato možnost záměny identity před intimní chvilkou páru dokazuje, že i pár po mnoha letech může zvýšit sexuální vzrušení mezi partnery.

Nejlepší cena na Allegro

  1. Vibrátor
  2. Lubrikant
  3. Kroužek na penis
  4. Dildo s přísavkou
  5. Erotický kostým

Tento článek měl za úkol povzbudit vás k aktivitám spojených se sexuálním aktem, aby váš vztah byl naplněn vzájemným sexuálním vzrušením. Ale nejdůležitějším uvědoměním je fakt, že každý pár je jiný a jeho potřeby vedou jiným směrem, proto je důležitá především komunikace. Když bude kvalitní komunikace v páru, sexuální život partnerů bude kreativní a nevstoupíte do stereotypu.

Související články