Pánská džínová bunda - jaké modely budou v této sezóně top?

modivo.cz
Komerční článek
|
16. 03. 2021
|
Denim je základem každodenního oblečení a je-li nošen správným způsobem, může vašemu stylu dodat perfektní vzhled. Džínová bunda je skvělým oděvem v přechodných obdobích, protože ji lze nosit jako jednu z několika vrstev. Jaké modely budou v této sezóně top?

Džínová bunda je univerzální

Džínová bunda je skvělou volbou díky své univerzálnosti. Funguje obzvláště dobře v chladnějších obdobích, kdy máme na sobě několik vrstev oblečení. Při nákupu pánské džínové bundy si však musíme pamatovat jednu velmi důležitou věc - musí se přiměřeně dobře hodit k naší postavě. Vysocí muži by si měli vybrat kratší a bundu, která sahá alespoň po boky, aby nenarušovala proporce jejich těla.

Dnes vyráběné dřínové bundy se od sebe liší barvou i tvarem. Standardní model se zapíná na knoflíky, má límec a dvě kapsy na hrudi a po stranách. Někdy můžete také najít zapínání na zip a stojatý límec. Některé džínové bundy mají dokonce kožené nebo manšestrové vložky. Džínovou bundu lze nosit prakticky po celý rok. Na jaře a v létě může být svrchní oděv během chladnějších dnů a večerů. Na začátku podzimu bude ideální pro teplý svetr nebo mikinu.

panske-dzinove-bundy.jpeg


modivo.cz

Jakou zvolit džínovou bundu?

Džínové bundy jsou perfektní volbou k chinos. Výběrem klasické džínové bundy v modré či šedé variantě a chinos vytvoříte velmi ležérní outfit. Klasickou kombinací je tmavší džínová bunda s khaki chinos, ale skvěle fungují také možnosti černé horní a tmavě modré spodní části. Můžete také zvolit klasické kontrasty, tj. černé chinos kalhoty a lehkou džínovou bundu. Tmavé uniformní džínové bundy se doporučují lidem, kteří preferují elegantní styl. Pak si můžete obléknout košili nebo stylový svetr.

Pokud chcete kombinovat džíny s džínovou bundou, zvolte modrou džínovou bundu a černé kalhoty po vzoru rockových hvězd. Pod bundu si můžete vzít kostkovanou košili nebo svetr s výstřihem do véčka.

Dáváte-li přednost každodennímu ležérnímu stylu, vyberte si bundu s oděrkami, otvory nebo potisky. Džínové bundy lze dokonce upravit pomocí nášivek, špendlíků nebo cvočků. Je to skvělý způsob, jak se vyjádřit a přizpůsobit oblečení svým potřebám. Pánská džínová bunda se zateplením z ovčí kůže je skvělou volbou na zimu, protože chrání před mrazem. Během chladných dnů si můžete vybrat také model bez izolace, kterou poskytne další vrstva oblečení skrytá pod bundou. Džínovou bundu lze používat po mnoho let. Jakékoli oděrky, které mohou nastat v důsledku používání, dodávají kouzlo a každý model je po nějaké době jedinečný.

Oversize džínová bunda

Pro fanoušky streetwear módy je skvělou volbou oversize džínová bunda. Je to univerzální oděv, který je spolehlivým řešením pro jaro až podzim. Džínová bunda je nenahraditelným doplňkem vašeho šatníku a skvělým výchozím bodem pro mnoho stylů, který dobře funguje při různých příležitostech. Nadměrná džínová bunda - je velmi pohodlná a může přidat nonšalanci každému outfitu. Je to také dobrá alternativa k populárnímu bomberu nebo kožené motorkářské bundě. Vyberte si kožené bundy na modivo.cz.

Související články