Single nebo zadaná? Tady jsou tipy na skvělou letní dovču!

Shutterstock
|
11. 07. 2023
|
Letní období a prázdniny jsou tady, což znamená, že spoustu z nás čekají volné dny nebo dovolená. Kam ale vyrazit, aby to nebyla jedna velká nuda a ty sis pořádně vyhodila z tlapky?

Máme tipy pro kočky, které na svého kočičáka ještě pořád čekají, ale i pro ty, které jsou šťastně a spokojeně zadané.

Pro single kočky

Nemáš kocoura, který by s tebou odletěl do teplých krajin, válel se u moře a zamilovaně ti mazal záda? Nevadí! Ten pravý teprve přijde a ty by sis teď měla užívat dámské jízdy, na které jednou budeš nad žehlením pánských trenýrek ráda vzpomínat. 

Na vodůůů!

Jsi-li aspoň trochu sportovně založená a nejsi holka z cukru, sbal kamarádky a vyrazte na vodu. Není nad to, když se partička kámošek odhodlá na dobrodružný sjezd klidné řeky v nedotčené přírodě. Stanování, opékání buřtů a vesnická zábava ve stanovém městečku, tomu se říká pokročilá škola v přírodě. Pozor, i kocouři takto jezdí na pánskou vodáckou jízdu, takže se třeba dočkáš i fajn letního dobrodružství

bigstock-camping-hiker-man-washing-clot-81117740.jpg

mladý muž u řeky
Bigstockphoto
Komáři, zima, vlhko? O tom voda rozhodně není! Potkat tam můžeš i takového kocoura!

Na chatu!

Chceš spíše opravdový relax? Pak není nad chatičku v zapomenuté české malebné krajině, kde lišky dávají dobrou noc. Osvěžující bazének, pořádná grilovačka a večerní vínko ve spolku těch nejlepších přátel. Pohodička? A když je chata opravdu na konci světa, můžete s kamarádkami odhodit i stud a zároveň plavky. Na Adama a Evu je to teprve pořádná svoboda. 

K moři!

A že nechceš bazén, ale moře? No problem! Naházej do auta tři kamarádky a do navigace nastavte Makarska, Chorvatsko. Existují i levné cestovky, které vás tam přes noc dovezou autobusem. A že ti bude místo drahé polovičky mazat záda kamarádka? No a co, není nad popíjení rakije s bestfriend!

Pro kočičky zadané

Těšíš se celý rok, až vyrazíš se svým milovaným na dovču, ale teď si lámeš hlavu, kam by to mělo být? Otázka je jediná a to, jak moc velký komfort požadujete. Chceš-li drahou polovičku víc poznat, vyrazte sami či s partou na chatu, kde budete jakýmsi způsobem simulovat společnou budoucí domácnost. Takže kocour uloví zajíce a ty ho na kmínu upečeš, nebo tak něco.

shutterstock_1543586288.jpg

Stanování snad nikdy neomrzí!
Shutterstock
Otestuj si ho! Vydejte se spolu pod stan a možná zjistíš, jak vám to bude klapat v běžném životě!

Máš-li plotny a starostí už dost, vyrazte na totální restart pobyt do wellness. Od rána masáže, pak poznávačka místních krás, romantická večeře a noční pozorování hvězd. A že pořádná dovolená není bez moře? Co last minute do hotelu s all inclusive a mojitem? 

Autorský článek

Související články