Nové botky na zimu? No jasně! Tady jsou tipy

www.bigstockphoto.com
|
30. 12. 2015
|
S nástupem zimních měsíců přichází také chladné počasí, ačkoli v posledních letech se zima o slovo nehlásí tak výrazně. Přesto je dobré mít připraveno teplé oblečení, a to včetně kvalitní dámské obuvi!

Zimní obuv musí mít správnou velikost a tvar, pochopitelně je požadována rovněž kvalita a v neposlední řadě krásný vzhled. Jenže toto vše lze konstatovat o jakýchkoli botách. V čem by tedy měla být dámská obuv na zimu odlišná? 

Dámská obuv pro chladné měsíce 

Samozřejmě že především v dostatečném vnitřním zateplení a zároveň je nezbytně nutný pevný a nepromokavý materiál (tuhle podmínku splňuje ušeň neboli zpracovaná kůže). Ten by měl být také nadmíru odolný, protože na boty v zimě působí různé agresivní látky jako například sůl z posypů.

In je nejenom vysoký podpatek, ale i vysoké kozačky. Buď v zimě za hvězdu.

Zaměřit by ses taky měla na kvalitu podrážky. Ačkoli nebyla v posledních letech sněhová nadílka právě nejštědřejší, kvalitní podrážka je garancí pohodlné chůze právě ve sněhu. Protiskluzová spodní část obuvi je tedy velmi důležitá. 

A i když jsme se na předešlých řádcích zaměřili téměř výhradně na praktickou stránku bot, platí, že i naprosto špičková obuv do zimních mrazů by měla působit elegantně.

Je libo pohodlnou obuv, ve které se budeš cítit jako v bavlnce?

Kde si kvalitní dámské boty na zimu pořídit? 

Na mnoha místech. V podstatě ani nemusíš opouštět teplo a pohodlí vlastního domova. Dnes si už totiž není složité pořídit vhodnou dámskou obuv na internetu. Na Eobuv.cz kupříkladu najdeš všechny důležité informace o prodávaných botách a také pestrou fotogalerii, takže budeš přesně vědět, co si pořizuješ. 

Navíc máš 30 dní na vrácení, pokud by ti vybraná obuv nevyhovovala, a zároveň si k novým botkám můžeš pořídit elegantní módní doplňky jako například rukavice. 

Související články