Kde ulovit levné a kvalitní boty? Na internetu!

www.bigstockphoto.com
|
25. 08. 2015
|
Je to boj. Za výlohou vidíš parádní boty, ale z čísla na cenovce se ti točí hlava. I kdyby tam bylo o nulu míň, je to pořád pálka. Přestaň lovit v obchodech, ty nejlepší úlovky totiž čekají na internetu!

Jedny boty k džínům, druhé k sukni, třetí do práce, čtvrté na randění, páté proto, že prostě byly boží… botník se plní, peněženka pláče, přítel se chytá za hlavu. Máš to podobně? Vykašli se na brouzdání po kamenných obchodech, nejlepší ceny obuvi čekej v internetových vodách. 

Elegantní boty? Často nedostatkové zboží!

Sháníš elegantní boty, ve kterých budeš moci vyrazit do divadla bez toho, aby tě zatkla módní policie? Z nabídky některých obchodů se ti možná bude chtít plakat. Hranatá špička? To je devadesátkové peklo. A podle jednoho ujetého průzkumu jsou nositelky bot s touhle hrůzou považované za náruživé. A to fakt nechceš...

Tip: Hledáš eleganci? Zkus si prohlédnout boty Tamaris. Najdeš mezi nimi i elegantní polobotky.

Bot není nikdy dost! To ví každá správná kočka!

Bacha na vysoce módní obuv!

Našla jsi boty svých snů? Tak bacha na to, jak jsou označené. Kozačky s označením „módní“ nebo „vysoce módní obuv“ zase vrať do regálu, nebo vysyp z pomyslného internetového nákupního koše. Takhle označené botky totiž nejsou určené k běžnému nošení – nesmíš je vzít do mokra, na sníh, vlastně bys v nich neměla vůbec vyrazit ven.

Nepoctiví výrobci takto označují i boty, kterým status vysoce módní obuvi rozhodně nepřísluší. A porušují tím zákon. Takto označené botky se ti většinou nepodaří vyreklamovat – prostě proto, žes je nepoužívala tak jak měla. Podle předpisů by tě o tom, že kupuješ vysoce módní obuv měl prodejce informovat, ale ne každý to dělá, tak bacha!

Jak se podobným problémům vyvarovat? Vsaď na kvalitu a zvol značkovou obuv! Ta je sice na první pohled dražší, na druhou stranu ale vydrží podstatně déle a s případnou reklamací nebudeš mít problém. 

Tip: Toužíš po luxusu a kvalitě? V tom případě si pořiď boty Tommy Hilfiger, které patří k nejpopulárnějším.

Přijde ti obuv v klasických obchodech hříšně drahá? Zapátrej na internetu!

Nakupuj na internetu, ušetříš!

Ano, ceny značkových bot jsou někdy pekelně vysoké. Ale je tu kámoš internet! Na internetu nenakupuješ zajíce v pytli, velikost bot obvykle sedí. 

A kdyby sis náhodou pořídila boty, které ti úplně nepadnou, můžeš je díky 14denní záruce vyměnit, nebo vrátit.

Tip na závěr: Mrkni na internetový obchod Eobuv.cz, v jehož nabídce seženeš za dobré ceny elegantní obuv světových značek!

 

Související články