Je tady jarooo! V čem vyrazit do ulic?

shutterstock.com
|
20. 04. 2015
|
Už je to tady! Ranní mrazíky a pošmourno vystřídaly modrá obloha a nesměle hřející sluneční paprsky. Přivítej první jarní dny stylově! Jarní trendy jsou hravé, veselé a budou ti slušet. Tak najdi odvahu na „sedmdesátkový“ look nebo růžovou barvu!

Vykašli se na zimní kabát a vysoké kozačky. Jejich čas zase přijde až za pár měsíců. Oblékni se do barev, trochu se odvaž a jdi do některého z trendů pro nadcházející období. Co mezi ně patří?

Sedmdesátky – máš tu odvahu?

Letos se vrací trendy 70. let. Ano, je to tak – můžeš ze skříně vytáhnout zvonáče po mamce, do vlasů zaplést květiny a boty zahodit do koše – letos se totiž chodí bosky.

Dobře, nemusíš do toho jít na 120 procent, ale rozhodně si tento trend nenech ujít.  V kurzu jsou zvonové kalhoty do pasu, kterými se pomalu zaplňují i „mainstreamové“ obchody. Využij toho a jedny si pořiď. Vysoký pas v kombinaci s vhodně zvoleným vrškem opticky protáhne siluetu a zamaskuje zimní prohřešky. Zvonové nohavice opticky vyváží silnější boky. 

hipisacky.jpg

Letošní jarní a letní sezona přeje hippie stylu oblékání. Neboj se sedmdesátek!
istockphoto.com

Sedmdesátky se nevyhnuly ani módním doplňkům, takže frčí třásně a kožené detaily. Skvěle vypadají na brašnách a bundách. Co se týče módních doplňků, kůže je jasná volba – zvlášť, když přijde třeba na dámské peněženky.

Jen růžová to může být…

Návrháři vyhlásili růžovou jako barvu sezóny jaro/léto 2015. Ale nemusíš se hned převlékat za cukrovou vatu. Růžová vládne hlavně líčidlům, takže teď najdeš v obchodech víc odstínů růžových rtěnek, tvářenek, laků na nehty a dalších zkrášlovacích prostředků. Pokud budeš chtít investovat jen do jednoho, vsaď na tvářenku – svěží a mladistvé tváře jsou lookem číslo 1!

jarni-trendy-2015.jpg

Zvířecí vzory, výrazné doplňky, kůže... to je to, oč letos na jaře běží!
fotolia.com, eobuv.cz

Máme rádi zvířata!

Zvířecí potisky se vrací na scénu! Zapomeň ale na imitace zvířecí kůže a semišový leopardí kabátek zase zastrč na dno skříně, jeho čas nepřišel (a doufejme, že už nikdy nepřijde). Letos hoď na tričko celé zvířátko. 
A nediskriminuj  – v módě jsou všechna zvířátka. Na tričkách, šatech, kalhotách a vůbec na všem oblečení se letos nosí potisky zvířat všech druhů a velikostí. Včely, motýli, zebry i medvědi – vyber si dle libosti! 

Související články