Bizarní sexuální úchylky: duchové, škrcení a předstírání smrti

Bigstockphoto
|
22. 06. 2023
|
Fetišismus, masochismus nebo sadismus, to už nikoho nepřekvapí. Existuje ale spousta bizarnějších a nepochopitelnějších sexuálních úchylek, které stojí za zmínku. Vsadíme se, že na konci naší přehlídky budeš o mnoho chytřejší…

Kde jsou v sexu hranice? 

Říká se, že asi nikde, pokud se na tom dohodnou oba - nebo možná lépe řečeno všichni - zúčastnění. Takže nad tím, co jeden považuje za normální a běžné, druhý nevěřícně kroutí hlavou a protáčí oči. Nakonec ale to, co vyvádíme v ložnici (a nejen tam), je jenom naše věc. Jenže… Stejně jsou záležitosti, které nás dokážou překvapit. Tady jsou.

#1 Spektrofilie

Jako malí se duchů a démonů možná báli, teď už jsou velcí a tyhle bytosti je sexuálně vzrušují. Představy jim bohatě stačí, jak jinak takové choutky taky realizovat? Častým motivem jejich fantazií je znásilnění duchem. 

#2 Dendrofilie

Objímat stromy a čerpat z nich energii, prosím. Ale dělat si z nich a z keřů sexuální objekty, to už je možná trošku přes čáru, co myslíš? I když proti gustu…

#3 Pseudonekrofilie

Tohle už je naprostá lahůdka. Osoby s touhle úchylkou vyžadují po partnerovi, aby předstíral smrt. V ideálním případě ho přesvědčí, aby se tak nejen choval, ale aby se i namaskoval. A pak že je špatně ležet jako mrtvola…

#4 Hirsutofilie

Chlupy, chlupy, chlupy. Zarostlé podpaží, nohy, klín a vzrušení je na světě. Víc netřeba dodávat, že?

#5 Somnofilie

Tihle lidi milují sebeukájení nad spícími lidmi, i nad cizími. Vkrádají se do hotelových pokojů a kempů uprostřed léta? Ty jsou pro ně hotovým rájem. Vzpomeň si na to, až s kámoškou zase vyrazíte pod stan. 

#6 Kandaulismus

Chraň bůh, aby tímhle trpěl tvůj drahoušek. Dost by ho totiž vzrušovalo, kdyby tě mohl ukazovat nahou na veřejnosti a u toho se ukájet. Leda byste si padli do noty a našli se v tom oba.

#7 Koczwarismus

Tahle úchylka už si vyžádala nejednu oběť. Uznej, navozovat si vzrušení tím, že se člověk škrtí, to není úplně vrchol bezpečí. 

#8 Tušérství

Emhádéčko narvané k prasknutí a o tebe se neustále otírá upocený chlápek? Možná je na čase vyvolat paniku, může jít o tušérství! Tenhle človíček si rád nenápadně sáhne na cokoli počínaje ňadrem, konče zadečkem. Tak to ať čeká.

#9 Saliromanie

Zatímco se snažíme se pěkně na akcičku připravit, náš milovaný protějšek s touhle úchylkou by nás nejradši zamazal od hlavy až k patě vším, co mu přijde pod ruku. Kečupem i hlínou z květináče. Pohoda.

#10 Koprofilie

Taková saliromanie dotažená k dokonalosti, tady se však jedná výhradně o výkaly. Představu už necháme na tobě. 

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5, zdroj 6, zdroj 7, zdroj 8, zdroj 9, zdroj 10

Autor článku: redakce

Související články