Sháníš novou tašku? Tady jsou tipy!

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
23. 09. 2015
|
Neexistuje holka, která by se obešla bez praktické a módní tašky. Hledáš elegantní společnici do práce, do společnosti nebo ležérní styl na procházku? Tady jsou tipy, jak a kde vybírat.

Klasická kabelka přes rameno, do které se toho spoustu vejde? Jasně, proč ne, je to jedno z nejpopulárnějších řešení. Barev, tvarů a velikostí je na trhu nepočítaně a možná ti z toho jde už hlava kolem. Zkus ale zvážit i další varianty – zvlášť pokud už chodíš do práce a tvým nejlepším kámošem je laptop.

Skvělou variantou tašky do práce je aktovka. Zapomeň ale na nevkusné a „přísné“ modely. Když si prohlédneš dámské aktovky, bude ti jasné, že i tenhle módní doplněk už může být pekelně trendy a vlastně i sexy.

Ať už máš ráda výrazné barvy, nebo klasický elegantní styl, v nabídce obchodů si vybereš!

A pokud už se rozhodneš pro tuhle variantu, můžeš rovnou objednat pánskou aktovku pro svého kocoura. Už jen proto, že kluk s kvalitní koženou taškou přes rameno je mnohem sympatičtější než s umolousaným batohem na zádech, který snad pamatuje ještě středoškolské pařby.

A propos… baťůžky. Dámské baťůžky v posledních letech zažívají návrat na scénu. A je to návrat s ovacemi i od módních návrhářů. S kabelkou přes rameno už nezaujmete, s originálním baťůžkem budete hvězdou ulice.

Materiál tašky? Jedině pravá kůže!

Zapomeň na levné koženkové tašky z tržnice. Když už si chceš pořídit novou, vsaď na kvalitní materiály. Useň, tedy zpracovaná kůže, patří mezi materiály, které patří mezi ty nej – nejkvalitnější, nejtrvanlivější, nejkrásnější.

To je kontrast, co? Prostě co člověk, to styl!

Věř, že kvalitní kabelka je investice, která se ti mnohokrát vrátí. Zatímco koženková „kvalitka z tržnice“ se ti začne u ž po pár týdnech odlupovat, ztrácet barvu i tvar, kožená kabelka, aktovka nebo baťůžek ti budou sloužit dlouhé roky. A pořád budou ve špičkové formě.   

Pokud sháníš novou tašku, doporučujeme ti navštívit e-shop Novakabelka.cz. Najdeš tu totiž řadu kvalitních a elegantních dámských aktovek, kabelek či baťůžků, ale také cenné rady – například trendy pro podzim a zimu roku 2015.

Související články