Láska (jako) z Hollywoodu: Slavné páry, které jsou spolu už desítky let

Bigstockphoto
|
27. 11. 2022
|
Zatímco některé celebrity jsou pověstné svými milostnými eskapádami, najdou se i takové, kterým vydržel vztah už léta. Jaký je jejich recept na lásku?

Životy slavných jsou plné neuvěřitelných příběhů. Kdo se seznámil náhodně na ulici? U koho to byla láska na první pohled? A kdo měl z prvního rande takovou hrůzu, že si vzal s sebou na pomoc kamaráda?

Tom Hanks a Rita Wilson

Slavný pár letos oslaví už 34. výročí svatby. Potkali se v 80. letech na natáčení a jak oba přiznávají, byla to láska na první pohled. Tom Hanks byl v té době ženatý a se svojí první ženou procházel manželskou krizí. Nakonec se kvůli Ritě rozvedl a ona zrušila zasnoubení. V roce 1988 se po několikaletém vztahu vzali.

Na společné cestě si prošli dobrým i zlým. Překonali hereččin boj s rakovinou prsu i obdobím, kdy Tom onemocněl covidem-19. Jak sami dodávají, náročná období jejich vztah ještě víc utužily.

bigstock-tom-hanks-and-rita-wilson-at-t-146579543.jpg

Spokojené manželství má zajisté podíl na Tomově úspěšné kariéře.
Bigstockphoto
Spokojené manželství má zajisté podíl na Tomově úspěšné kariéře.

Harrison Ford a Calista Flockhart

Kuriózní první rande měl pár, který od sebe dělí věkový rozdíl 22 let. Když Harrison Ford pozval hvězdu ze seriálu Ally McBealová na první rande, herečka měla ze schůzky obavy. Poprosila proto kolegu ze seriálu, Jamese Marsdena, aby šel s nimi. Ten byl sice z představy dělat na rande křena v rozpacích, ale kamarádku podržel. Rande však probíhalo skvěle a Harrison nakonec musel Jamesovi naznačit, aby odešel. Vyplatilo se. Harrison a Calista jsou spolu už 20 let.

bigstock-los-angeles-dec-harriso-111721697.jpg

Těm dvěma to spolu moc sluší.
Bigstockphoto
Těm dvěma to spolu moc sluší.

Victoria a David Beckhamovi

Módní ikony světového showbyznysu oslaví letos 23. výročí svatby. Seznámili se na fotbalovém zápase Manchester United a okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra. Přestože si prošli řadou krizí, pořád se sebe nemůžou nabažit. Jejich rodina se rozrostla o čtyři děti a bydlí v luxusním londýnském sídle. 

bigstock-david-beckham-and-victoria-bec-58076909.jpg

Beckhamovi vždycky vypadají, jako by vypadli z Vogue.
Bigstockphoto
Beckhamovi vždycky vypadají, jako by vypadli z Vogue.

Penélope Cruz a Javier Bardem

Oblíbené španělské herecké duo se dalo dohromady před 15 lety během natáčení filmu Vicky Christina Barcelona. Zajímavostí je, že se znali už léta. Poprvé se seznámili už v roce 1992 při jiném natáčení, kdy bylo Penélope pouhých 16 let. Jak sama říká, trvalo jí dlouho, než dospěla a rozhodla se hledat vážný vztah. Při natáčení Vicky Christina Barcelona už ale mezi nimi byla chemie jak hrom. Za pár let se potají vzali na Bahamách a společně vychovávají dvě děti.

bigstock-javier-bardem-penelope-cruz-a-242364154.jpg

Jeden z nejvíc sexy párů současnosti, to je Penélope Cruz a Javier Bardem.
Bigstockphoto
Jeden z nejvíc sexy párů současnosti, to je Penélope Cruz a Javier Bardem.

Neil Patrick Harris a David Burtka

Představitel Barneyho Stinsona z Jak jsem poznal vaši matku má ve skutečnosti do záletníka daleko. Se svým dlouholetým partnerem se seznámil v roce 2000 na ulici, kde narazil na kamarádku, která zrovna procházela s Davidem. Stali se z nich přátelé a o čtyři roky později začali randit. Brzy nato se společně odstěhovali do Los Angeles, kde Neil začal natáčet Jak jsem poznal vaši matku. V roce 2007 požádal David Neila o ruku právě na místě, kde se poprvé seznámili. Dnes jsou šťastně ženatí a společně vychovávají dvě děti.

bigstock-los-angeles-feb-neil-pa-248506078.jpg

V roce 2007 požádal David Neila o ruku právě na místě, kde se poprvé seznámili.
Bigstockphoto
V roce 2007 požádal David Neila o ruku.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5, zdroj 6

Související články